Kamp Radovljica

Oddih s pogledom na alpe

V objemu Oble gorice, kjer vladata mir in prijetno vzdušje, se nahaja kamp Radovljica. Kamp ponuja sodobno opremljene parcele za avtodome in prikolice ter neparcelirana zemljišča za šotore. Gostje kampa se v poletni vročini lahko osvežijo v 50-metrskem olimpijskem bazenu z ogrevano vodo. Za najmlajše je tu tudi ogrevan otroški bazen. V kompleks je vključen tudi športni park (nogometno, košarkarsko, odbojkarsko, badminton in hokejsko igrišče, tenis, namizni tenis ter fitnes center). V kampu je tudi restavracija, picerija in bar. Vsi gostje kampa lahko koristijo brezplačni WI-FI.

Okolica kampa in Radovljice je primerna za sprehode in planinske izlete, kolesarjenje, rafting po Savi Bohinjki in Savi Dolinki in druge športne aktivnosti. V letošnjem letu smo uredili kolesarske in sprehajalne poti v Radovljici in njeni okolici, zemljevid lahko dobite v recepciji ali si ga ogledate na spletni strani.
Ker je Radovljica tudi mesto kulture. lahko obiščete Čebelarski muzej, Šivčevo hišo z likovnimi razstavami in različne festivale (festival čokolade, stare glasbe in ko Radovljica zaživi). Več o teh dogodkih si lahko preberete na koledarju dogodkov na naši spletni strani.

Želite preživeti poletne počitnice v kampu Radovljica?

REZERVACIJE